top of page
A woman getting spa treatment

MASSAGES

Bij JL Massage praktijk bent U welkom voor een heerlijke en goed verzorgde massage, door een gediplomeerde masseur.
Hiernaast vindt U een overzicht van de diverse behandelingen.

Oil Massage

Ontspanningsmassage

Massage is een oude en geliefde methode om pijn te bestrijden en de spieren te ontspannen. Het heeft zowel lichamelijk als geestelijk een positieve invloed. De massage bestaat uit een combinatie van strijken, wrijven, drukken, kloppen en kneden

30min...........................45 Euro​

60min...........................60 Euro​

Sports massage on leg

Deep tissue/Sportmassage

Sportmassage zorgt ervoor dat de spieren in het lichaam in conditie blijven en snel herstellen na inspanning. Tevens kan een massage blessures voorkomen. Mensen die regelmatig of intensief sporten kunnen hier veel baat bij hebben. Maar ook mensen die niet sporten kunnen veel voordeel hebben van een (sport)massage.

Rug                          30min.............45Euro​

Benen                      30min.............45Euro​

Schouders/nek        30min............45Euro

Foot Massage

Voetreflexologie

Dit is een massage uitgevoerd op onderbenen en voeten. Op de voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met de organen, beenderen en weefsels. De voeten samen weerspiegelen uw hele lichaam. Tijdens de behandeling worden via de voetreflexzones de organen, beenderen en weefsels behandeld door deze zones te masseren met druk- en glijbewegingen.

30min.......................30 Euro

20959897_wide.jpg

Zwangerschapsmassage

De ongemakken van een zwangerschap, zoals rugpijn, een stijve nek en krampen in de benen worden tijdens deze massage verlicht. Uiteraard besteden we ook aandacht aan je – vaak vermoeide – voeten. Je kunt bij de masseuse aangeven als je ergens last van hebt, zodat daar extra op gefocust wordt.

De massagetechnieken die worden gebruikt bij de zwangerschapsmassage zijn zachter dan bij een normale massage, zodat je écht kunt ontspannen, vanzelfsprekend met alle voorzichtigheid voor jouw kleintje.

60min.........................60 Euro

Reiki Treatment

Reiki

Reiki is gebaseerd op het principe dat er een “Universele levensenergie” in en om ons heen is. Reiki is een natuurlijke genezingswijze waarbij via de handen energie wordt overgebracht om in balans te blijven en de gezondheid te bevorderen, en het stimuleert het natuurlijke welzijn van het lichaam.

55min....................... 50 Euro​

Schoudermassage

Rug- nek- en schoudermassage

De rug- nek- en schoudermassage is uitermate geschikt om stress-gerelateerde spierpijn of spierpijn die voortkomt uit foutieve lichaamshouding en zware inspanning te behandelen. Door de massage worden spierknopen weggewerkt en afvalstoffen afgevoerd. Verharde spieren worden soepel en de beweeglijkheid wordt bevorderd. Mogelijk zijn herhaalde behandeling nodig om het probleem te verbeteren.

45min........................... 60Euro

Ontspanning Gegarandeerd

bottom of page